Information kiosk


Ono sto nas razlikuje od drugih proizvodjaca jeste cinjenica da mi nemamo standardni model !!!


Svako od nas tezi da po necemu bude poseban i drugaciji od drugih a mi Vam pruzamo upravo tu mogucnost. Osmislite sami izgled svog info kioska pocev od velicine, izbora materijala pa sve do njegove boje ali i izgleda ekrana. Ukoliko nemate za to vremena dozvolite nam da Vam nasi dizajneri predloze par resenja pa izaberite ono koje Vam se najvise dopada ili jednostavno nadjite na internetu model koji zelite i mi cemo ga napraviti za Vas.

Dozvoljavamo Vam takodje izbor velicine ekrana, sa ili bez touch panela, sa ili bez tastature, sa stampacima razlicitih dimenzija, sa ili bez citaca magnetnih, smart ili RFID kartica, LAN ili WiFi komunikacijom, opcije sa GPRS/HSUPA/HSDPA modulima kao i sa baterijskim napajanjem. Ono sto ne zelimo da Vam dopustimo jeste da napravite gresku i u jedinstven dizajn ugradite pogresne komponente.

Osnova svakog dobrog info kioska jeste njegova jednostavnost upotrebe i pouzdanost. Nasi info-kiosci se odlikuju vrhunskim i trajnim komponentama ugradjenim u njih pocev od IEI industrijskih racunara, preko touch panel PC-ja, vandal-proof tastutara pa sve do termalnih stampaca renimiranog proizvodjaca Zebra.

Nudimo Vam takodje usluge izrade software-a za Vas info kiosk ali Vam takodje stojimo na raspolaganju za pripremu operativnog sistema i neophodnih driver-a ukoliko zelite da sami izradite korisnicku aplikaciju.

Ukoliko mislite da Vas prostor nije pogodan za postavljanje infokioska javite nam se i mi cemo Vas ubediti u suprotno. Zvuci kao sala ali verujte nije. Informaticko doba je duboko zagazilo u nase zivote tako da je uskoro moguce ocekivati primenu ovih resenja cak i u Vasim kucama i stanovima.