O nama


Privredno drustvo za promet, proizvodnju i usluge Infotech Studio d.o.o osnovano je 2009. godine sa sedistem u Nisu. Osnovna delatnost privrednog drustva jeste razvoj sistema za pracenje i kontrolu industrijskih procesa, sistemi kontrole pristupa, razvoj sistema baziranih na RFID tehnologiji i software-ski inzenjering. Takodje se bavimo projektovanjem uredjaja i celokupnih sistema prema zahtevima korisnika te distribucijom industrijskih PC racunara i komponenti.

Svoju misiju vidimo u unapredjenju poslovanja svojih klijenata kroz uvodjenje savremenih tehnologija u svakodnevno poslovanje.

S ponosom isticemo da od samog osnivanja uspesno saradjujemo sa firmom IEI Technology Corp. jednim od vodecih proizvodjaca industrijskih PC racunara i komponenti ciji smo partner i ovlasceni distributer za podrucje Republike Srbije.

Iako mladi po postojanju okupljamo izvanredan tim strucnjaka za razvoj i realizaciju slozenih sistema. Posedujemo dugogodisnje iskustvo u planiranju, vodjenu i realizaciji projekata najrazlicitijih namena, od knjigovodstvenih, preko industrijskih, medicinskih pa sve do resenja implementiranih u vojnoj industriji.

Svojim klijentima nudimo siroku, kvalitetnu i zaista poptunu uslugu

  • nudimo sirok spektar industrijskih proizvoda izuzetnog kvaliteta
  • pruzamo besplatnu a kompletnu strucnu savetodavnu pomoc oko izbora odgovarajucih komponenti za odredjenu primenu
  • za Vase potrebe projektujemo i izradjujemo uredjaje i sisteme bazirane na najsavremenijim tehnologijama
  • spremni da zajedno sa Vama ucestvujemo u projektima i zajedno stvaramo nove vrednosti
  • nudimo Vam mogucnost zajednickog nastupa na tenderima jer zajedno smo jaci

i iznad svega zelimo da doprinesemo da zemlja u kojoj zivimo postane poznata po kvalitetnim proizvodima i uslugama kao i po visokom zivotnom standardu.

Ako i Vi to zelite na pravom ste mestu .....

S ponosom Vam predstavljamo nase partnere