Fast Ethernet Switch

U ponudi su sve vrste Ethernet switch-eva uključujući "unmanaged", "light-managed" i "managed" switch-eve. Neki od modela direktno podržavaju i priključke sa optickim vlaknima.

Gigabit Ethernet Switch

Spektar ORing full gigabit Ethernet switche-eva uključujući "unmanaged", "light-managed" i "managed" switch-eve

Rackmount Ethernet Switch

Ethernet switch-evi za ugradnju u industrijske rack-ove vrlo praktični i pogodni za kompletiranje mrežne instalacije velikog broja računara na malom prostoru.

PoE Ethernet Switch

Power-over-Ethernet industrijski Ethernet switch-evi kao izvori napajanja duž twist-paired kable za ostale uredjaje. Lite-managed i managed switch-evi poseduju “auto alive checking” opciju za detektovanje statusa napajanih uredjaja kao i mogucnost napajanja po zadatom rasporedu

IP67 Ethernet Switch

Lite-managed vodo-otporni IP67 Ethernet switche-evi pogodni za izuzetno teške industrijske uslove

Open Vision - Management Utility

Open-Vision je okruženje za upravljanje i kontrolu i sadrži centralizovano konfigurisanje, upravljanje, kompletno praćenje i mogućnost ranog upozoravanja na grešku (Early Warning)

Industrial Device Server

Serial -- Ethernet device serveri. Maksimalno do 4 serijska porta, sa različitim interface-ima. Podržavaju TCP server, TCP client, UDP i VirtualCom mod.

IndustrialMedia Converter

Serial to Serial, USB to Serial, Fiber to Ethernet i gigabit Fiber to Ethernet konvertori

Industrial Wireless Access Point

IAP i IAR serije predstavljaju pouzdane 802.11b/g WLAN Access Point uredjaje sa 2 10/100TX porta gde je ETH1 za LAN a ETH2 za WAN. Za podešavanje su dostupni Windows i WEB Utility preko LAN ili WLAN interface-a. IAP i IAR modeli takodje omogućavaju PD na ETH2 portu koji je u potpunosti kompatibilan sa IEEE802.3af P.O.E. specifikacijom.

Industrial USB Server

IUSB-9041 je network-enabled USB hub. Radi se o moćnom rešenju za povezivanje USB uredjaja na računarsku mrežu bilo gde bez potrebe da u lokalu (pored samog uredjaja) postoji PC računar. IUSB-9041 poseduje 4 USB 2.0 porta, koji poseduju potpunu kompatibilnost kao on-board USB potovi.Drivers za uredjaje postavljaju s ena host računaru ili serveru što omogućava da udaljeni uredjaji povezani na USB server rade i komuniciraju sa host racunarem bez promene aplikativnog software-a tj kao da su vezani u lokalu.

Preuzmite katalog